WEBMAIL | INTRANET

Pravilnom prehranom protiv dijabetesa

Dom zdravlja Primorsko-goranske županije provodi projekt „Pravilnom prehranom protiv dijabetesa“ čiji je cilj kroz različite aktivnosti povećati znanje i svijest građana o ulozi pravilne prehrane u prevenciji dijabetesa tipa II na području Republike Hrvatske. Organizirat će se brojne edukacije i informiranja građana te provesti opsežne medijske kampanje i druge aktivnosti s ciljem smanjenja incidencije dijabetesa tipa II čime će se utjecati na smanjenje broja smrtnih slučajeva izazvanih komplikacijama dijabetesa tipa II te velikih direktnih i indirektnih troškova njegova liječenja.

Ukupna vrijednost projekta sufinanciranog u punom iznosu iz Europskog socijalnog fonda je 462.927,44 kn.

Planirano trajanje projekta je od 23. srpnja 2019. do 23. listopada 2020. godine.

Za više informacija obratite se Ivani Brezac Lepšić na ivana.lepsic@domzdravlja-pgz.hr.

 

Treće Savjetovalište za prehranu održati će Maja Peršić Margić, dr. med., spec. interne medicine – endokrinologije i dijabetologije, u četvrtak 24.09. u 17:30 sati

Drugo Savjetovalište za prehranu održati će Alenka Brozina, dr.med., spec. interne medicine-kardiologije, u petak 12.06. u 17:30 sati.

Prvo Savjetovalište za prehranu održat će se u petak 29.05. u 17:30 sati, a voditi će ga Jasmina Manestar, mag.nutr.clin.

Postupak prijave za Savjetovališta vrši se putem Google obrasca, koji ćete pronaći na Facebook stranici projekta Pravilnom prehranom protiv dijabetesa

Brošura projekta

Video spot projekta

Video spot projekta_ Savjetovališta

Video spot projekta

  • Pronađite kontakte

    Pretražite bazu po imenu liječnika, lokaciji ili usluzi

  • Pretraga