Provođenje antigenskih i seroloških testova u Domu zdravlja PGŽ

Dom zdravlja Primorsko-goranske županije na području čitave Primorsko-goranske županije (u svim ispostavama: Rijeka, Opatija, Crikvenica, Delnice, Krk, Cres-Lošinj, Rab) provodi:

brzi antigenski test na virus SARS-CoV-2. Zainteresirani korisnici na mail adresu rapidcovidtest@domzdravlja-pgz.hr dostavljaju slijedeće podatke:

  • ime i prezime,
  • mjesto i adresa boravišta,
  • broj telefona.

Nakon zaprimanja maila, djelatnici Doma zdravlja Primorsko-goranske županije kontaktiraju ih u najkraćem roku, te dogovaraju mjesto i termin testiranja. Rezultati testiranja dostupni su nakon 15 minuta, a cijena testa je 150 kn.

Uz prethodnu najavu na navedeni mail, testiranja će se raditi i subotom od 09:00 do 11:00 sati na adresi Bože Vidasa 16a (u suterenu makrocentra na Zametu).

serološki test na prisutnost antitijela na virus SARS-CoV-2 na lokaciji Krešimirova 52a. Rezultati testiranja dostavljaju se na zaprimljenu mail adresu u toku istog radnog dana, a cijena testa je 130 kn). Testiranje se vrši od ponedjeljka do petka od 10:00 do 12:00 sati. Prilikom dolaska potrebno je popuniti idući upitnik.

Leave a reply