Otvaranje izdvojene COVID-19 ambulante u makrocentru na Zametu

U namjeri povećanja dostupnosti zdravstvene zaštite oboljelima tijekom trenutne epidemije u  subotu 14. studenog s radom počinje izdvojena COVID-19 ambulanta na adresi Bože Vidasa 16a na Zametu (makrocentar Doma zdravlja). Izdvojena ambulanta namjenjena je za pregled COVID-19 pozitivnih pacijenata ili pacijentata sa simptomima koji mogu upućivati na zarazu COVID-19 virusom.

Timovi opće/obiteljske medicine će u ambulanti u suterenu zgrade (posebni označeni ulaz sa sjeverne strane zgrade) ordinirati subotom, nedjeljom, praznicima i blagdanima od 08:00 do 20:00 sati.

Pacijenti se u ambulantu primaju isključivo prema prethodnoj telefonskoj najavi na brojeve telefona: 091 251 8544 ili 091 251 8545.

Tijekom radnih dana (od ponedjeljka do petka te radnim subotama), pacijenti se i dalje obraćaju putem telefona i/ili maila prvenstveno svom izabranom liječniku opće/obiteljske medicine u vremenu koje je određeno za preglede .

Još jednom podsjećamo i molimo sve pacijente da se prilikom dolaska u ambulantu pridržavaju svih propisanih epidemioloških mjera, te u ambulantu dolaze u dogovoreno vrijeme pregleda uz korištenje zaštitne maske za lice.

Na taj način svi doprinosimo zajedničkoj želji za što skorijim prevladavanjem trenutne epidemiološke situacije.

NAPOMENA: u ambulanti se neće vršiti PCR testiranje na COVID-19, 

 

Leave a reply