Ordinacija sportske medicine Doma zdravlja PGŽ od sada dostupna i na Kampusu

Danas je na tiskovnoj konferenciji ravnatelj Doma zdravlja Primorsko-goranske županije doc.dr.sc. Vladimir Mozetič, dr.med., MHA predstavio novu zdravstvenu uslugu u sklopu ordinacije na Kampusu. Riječ je o sportskoj ordinaciji koja će u prizemlju Paviljona 1 Sveučilišnog kampusa na adresi Radmile Matejčić 5 biti dostupna sportašima svakog 1. ponedjeljka u mjesecu u popodnevnim satima.

Prisutnima su se obratili i zamjenik župana Primorsko-goranske županije Marko Boras Mandić, prorektor za znanost i umjetnost prof. dr. sc. Alen Ružić dr. med. i zamjenik gradonačelnika Grada Rijeke doc. prim. dr. sc. Nikola Ivaniš, dr. med.

Glavni cilj otvaranja spomenute ordinacije u kojoj će ordinirati Ester Samaržija Ivanovski, dr. med., specijalistica medicine rada i sporta jest učiniti je dostupnijom sportašima s invaliditetom.

Postupak prijave za obavljanje liječničkog pregleda sportaša isti je kao i u sportskoj ordinaciji u Dvorani mladosti na Trsatu, a više informacija možete dobiti pozivom na broj 091 251-8208
ili putem e-maila: nives.beljan@domzdravlja-pgz.hr.

Leave a reply